Verslag activiteiten

Voor het teerfeest waren we dit jaar met op de kop af 40 leden! Na het aperitief en de heerlijke hapjes, werden we verwend met (veel) lekkere soep om dan … te ‘surf en turf’-en in vlees en vis ;). Kroketten en frieten à volonté, en dan ook nog een individueel dessertenbuffet met koffie en thee … We hieven het glas op een goed jaar, een heerlijke menu en een fijne groep KWB-ers!!

Dit jaar hadden we wél geluk met het (echt warme) weer en hebben we bij beide fietstochten kunnen genieten van een blauwe hemel. Voor beide tochten waren we met 13 personen en het was onderweg gezellig bijpraten onder elkaar. De beide tochten waren om en bij de 30km

De derde lekkere les is hiermee weeral achter de rug. Als hapjes serveerden we een aantal verrassende dipsausjes, daarna zalm-wafeltjes en salie-croquejes. . Als hoofdgerecht varkenswangetjes die door Dirk werden bereid boven een houtvuurtje, gelukkig was het droog en niet te koud buiten. Smaken deden ze fantastisch met patatjes en de nodige groentjes. Als afsluiter was er nog appelgebak met ijs. Nu nog een vierde les mét partner!

Het niveau van deze derde kookles was wéér van een hoog niveau. We startten met Indische gehaktballetjes met een overlekker dipsausje. Daarna stond een fantastisch vissoepje op het menu (ook met langoustines). Daarna een stoofpotje met vergeten groenten (alhoewel, vergeten ….) vermengd met konijn en lamskroon. Als afsluiter was er nog Griekse cake. Tussendoor ook een heerlijk glas wijn (of water), en we kunnen er weer tegen! Merci Omer, om onze suggesties opnieuw op deze manier in een menuutje te gieten! (overschotjes hadden we niet: de stevig repeterende KWB-acteurs hebben genoten van alle lekkers!)

De organisatie van Malawi kon dit jaar rekenen op heel mooi weer wat zich vertaalde in veel wandelaars ± 300 en natuurlijk een goed gevulde zaal om te genieten van een hapje of een drankje. Dit is zekere weer een succes te noemen voor het goede doel.Het beloofde een warme voorjaarsdag te worden, de wandeldag voor Malawi. En het werd ook warm, zowel buiten als binnen. Er kwamen heel wat mensen wandelen.