Verslag activiteiten

Met mondjesmaat arriveren de gasten op zaterdag 19 mei in de jeugdherberg van Hasselt. Op zondag wacht ons een zonovergoten fietstocht in het groene hart van Limburg. Vanuit Bokrijk begint de gezamenlijke tour richting C-mine in Genk. Vrij snel komen we aan bij een echte toeristische trekpleister. ‘Fietsen door het Water’ ging open in de lente van 2016.

Het niveau van deze derde kookles was wéér van een hoog niveau. We startten met Indische gehaktballetjes met een overlekker dipsausje. Daarna stond een fantastisch vissoepje op het menu (ook met langoustines). Daarna een stoofpotje met vergeten groenten (alhoewel, vergeten ….) vermengd met konijn en lamskroon. Als afsluiter was er nog Griekse cake. Tussendoor ook een heerlijk glas wijn (of water), en we kunnen er weer tegen! Merci Omer, om onze suggesties opnieuw op deze manier in een menuutje te gieten! (overschotjes hadden we niet: de stevig repeterende KWB-acteurs hebben genoten van alle lekkers!)

Voor het geslaagde 6e KUBB-tornooi van zondag 6 mei was het duidelijk dat er al enkele ploegen hun agenda op tijd vrij gehouden hadden om te kunnen deelnemen. We zagen veel vertrouwde gezichten! Daarnaast waren er ook enkele nieuwe groepjes die het gewaagd hebben om deel te nemen én met verdienstelijk resultaat.