Verslag activiteiten

Leen Nouwen en haar geweldige team vrijwilligers—en wij als KWB hebben haar weer graag geholpen— hebben hun beste beentjes bovengehaald met de plantjesverkoop. Er zijn maar liefst 542 plantjes verkocht in Wechelderzande!! ±3800€ kan er gestort worden, toch weer een heel mooi steunend resultaat. Dankjewel aan vrijwilligers en kopers!

Het niveau van deze derde kookles was wéér van een hoog niveau. We startten met Indische gehaktballetjes met een overlekker dipsausje. Daarna stond een fantastisch vissoepje op het menu (ook met langoustines). Daarna een stoofpotje met vergeten groenten (alhoewel, vergeten ….) vermengd met konijn en lamskroon. Als afsluiter was er nog Griekse cake. Tussendoor ook een heerlijk glas wijn (of water), en we kunnen er weer tegen! Merci Omer, om onze suggesties opnieuw op deze manier in een menuutje te gieten! (overschotjes hadden we niet: de stevig repeterende KWB-acteurs hebben genoten van alle lekkers!)

Dit jaar hadden we wél geluk met het (echt warme) weer en hebben we bij beide fietstochten kunnen genieten van een blauwe hemel. Voor beide tochten waren we met 13 personen en het was onderweg gezellig bijpraten onder elkaar. De beide tochten waren om en bij de 30km