KWB activiteiten

Nadat we verleden jaar Ieper hebben bezocht, hebben we dit jaar weer een toplocatie kunnen vastleggen. We gaan dit jaar het mooie Limburg verkennen. Onze uitvalsbasis zal namelijk Hasselt zijn. We combineren het verblijf in een luxe jeugdherberg met het Limburgse buitenleven. Het weekend zal doorgaan van zaterdag 19 mei tot maandag 21 mei.


In Mei    Lees Meer...

Voor de 6e keer reeds organiseren KWB Wechel en de Wechelse scouts (de verkenners) samen het KUBB tornooi. Dit recreatieve tornooi zal doorgaan op zondag 6 mei en start om 13:00 uur op de terreinen van de scouts. We houden vast aan de formule van de voorgaande jaren: Alle ploegen kunnen 4 volledige wedstrijden spelen. Inschrijven kan je hier.


In Mei    Lees Meer...

Een mensenleven kan afhangen van een juiste beslissing en actie van de omstaan-ders. Met de AED toestellen die in het straatbeeld verschijnen is het mogelijk om dit tot een goed einde te brengen. Maar twijfel je toch omdat je de werking van het toestel niet zo goed begrijpt . Daarom geeft het rode kruis voor onze KWB leden een opleiding op woensdag 25 april in de oude melkerij in Lille. Start om 19u30. Indien dit onderwerp u aanspreekt laat dan zo snel mogelijk een seintje naar Luc Phillipsen 03 311 77 44 e mail: luc.philipsen@skynet.be of Romain Breugelmans 03/309.06.24 of 0474/44.80.94 email: rbreugelmans@msn.com


In April    Lees Meer...

Als fietser ben je extra kwetsbaar in het verkeer, je hebt geen bescherming rondom jou zoals bij een auto. Daarom is het extra belangrijk om jezelf te beschermen. Zorg er ook voor dat je fiets volledig in orde is en dat je voldoende zichtbaar bent. Daarnaast is het onderhouden van je vaardigheden van groot belang. Door te fietsen blijf je je evenwicht, je spierkracht, je flexibiliteit en je reactievermogen onderhouden.

Op 23 maart om 19:00 organiseren we in de zandfluiter een workshop die een duidelijke opfrissing geeft over de verkeersregels voor fietsers en je veilig op weg zet.


In Maart    Lees Meer...

Omdat we allen meer de fiets nemen en ons soms afvragen ‘hoe moet het nu eigen-lijk allemaal?’, organiseren we op 23 maart een fiets-workshop. Wat is nu een veilige fiets, wanneer ben je als fietser zichtbaar in het verkeer, hoe fiets je best in groep, of met een elektrische fiets ....Deze workshop is gratis voor KWB-leden.


In Maart    Lees Meer...

Dinsdag 16/1, dinsdag 20/2 telkens om 19u00. Vrijdag 20/4 om 18u00, partners sluiten aan om 20u30. Alles gaat door in de keuken van de Zandfluiter. Mesje en keukenhanddoek meebrengen, dankjewel!


In Januari    Lees Meer...